XXX

Storytelling

Storytelling is het meest krachtige instrument om een betekenisvolle beleving te creëren. Met de kracht van een goed verhaal neemt u de regie om uw doelgroep met een waardevolle, emotionele lading aan uw accommodatie te verbinden. Het zorgt voor een eenduidige, herkenbare samenhang in alle belevenissen van uw accommodatie en biedt ruimte om continu te blijven verrassen. Storytelling kunnen we bovendien inzetten voor de marketing en branding van uw accommodatie. Een goed verhaal raakt immers mensen, leidt tot positieve herinneringen én wordt aan anderen doorverteld ofwel aanbevolen. Wij ontwikkelen voor u een uniek verhaal op basis van het DNA van uw merk, organisatie of accommodatie. Dit verhaal vormt de kern van een onderscheidend belevingsconcept waarmee uw gasten zich identificeren.

Fysieke beleving

Een belevingsconcept komt het effectiefst tot uiting in de fysieke omgeving. Door het DNA en het verhaal van uw merk, organisatie of accommodatie te laten zien, voelen en ervaren in de fysieke omgeving, ontstaat een omgeving die uw gasten inspireert, stimuleert en activeert tot het gewenste effect.
Wilt u ook een fysieke omgeving die de zintuigen prikkelt en bijdraagt aan het bereiken van uw ambities? Wij ontwikkelen unieke belevingsconcepten die uw verhaal of boodschap vertalen in de fysieke omgeving. Ook toveren wij uw omgeving graag om naar een hotspot waar uw gasten langer én vaker willen verblijven.

Activiteiten & Events

In een groeiende beleveniseconomie hebben beleving, diversificatie en innovatie een steeds grotere invloed op de exploitatie van sport-, recreatie- en zwemaccommodaties. Het vraagt om een andere benadering om toekomstige generaties te inspireren, stimuleren en activeren. Wij zijn in staat actuele trends en ontwikkelingen in de branche en van daarbuiten te vertalen naar vernieuwende activiteiten en events die aansluiten op uw concept en bijdragen aan een betere exploitatie. Onze focus ligt op activiteiten en events met een waardevolle maatschappelijke betekenis.

Co Creatie

Co creatie is een vorm van samenwerking waarbij iedere deelnemer invloed heeft op het proces en het resultaat. Co-creatie biedt goede kansen voor innovatie en brengt vaak verrassende, vernieuwende inzichten op allerlei vraagstukken. Ook voor het verbeteren van je exploitatie, het creëren van meer beleving of het bedenken van nieuwe activiteiten, kan co creatie een uitkomst zijn. Door in co-creatie met je gasten, doelgroep of medewerkers een product of dienst te ontwikkelen, creëer je meer draagvlak en zorg je voor meer tevredenheid en loyaliteit. Voor het ontwikkelen van onze adviezen en belevingsconcepten maken wij vaak gebruik van co creatie. Wij kunnen u ook begeleiden of geheel ontzorgen met een co creatie sessie.

Animatie en Playful learning

Om nieuwe gasten aan te trekken en bestaande gasten vaker terug te laten keren, dient u uw gasten op zo’n verrassende wijze te vermaken die het navertellen waard is. Een sterk animatieprogramma met een waardevolle betekenis kan hierin uitkomst bieden. Wij stellen interactieve animatieprogramma’s samen die volledig aansluiten op uw belevingsconcept en bedrijfsvoering. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen, zoals gamification en playful learning, creëren we concepten die uw gasten stimuleren in (inter)actie te komen. Playful learning biedt, zeker in combinatie met storytelling, de mogelijkheid de boodschap van uw merk, organisatie of product op een ludieke, speelse manier over te brengen die écht blijft hangen.

Marketing & Branding

We bieden diverse oplossingen voor de branding van uw bestemming. Naast onze programma’s, activiteiten en events die vóór, tijdens en na bezoek aan uw accommodatie een blijvende indruk maken, beschikken we over innovatieve tools die uw bestemming op de kaart kunnen zetten.

center

Heeft u vragen, mail ons gerust.

email
Contact email phone
Social LINKEDIN
Oostgraftdijk 12
1487 MB Oost-Graftdijk
Contact Privacy
+316 1410 1498
info@bravoere.nl
KVK 74495577
Algemene voorwaarden
Contactformulier
Of Stuur een WhatsApp bericht